incarcare...

Istoric

Istoric

Fondată în 2003, compania şi-a început activitatea de sine stătătoare la începutul anului 2005 şi s-a dezvoltat rapid pe baza cererii Clienţilor şi a satisfacţiei acestora.

Momente importante în activitatea Aquarius

2005 pentru Aquarius
Am semnat primele contracte de colaborare cu Ikea Romania și Băneasa Shopping Centre
2008 pentru Aquarius
Se deschide Băneasa Shopping Centre și câștigă premii în industria de real estate. Ne mutăm sediul lângă Parcul Bazilescu.
2009 pentru Aquarius
La KM 13 pe autostrada A1 este inaugurat un centru logistic realizat cu sprijinul echipei noastre
2011 pentru Aquarius
Alinso devine primul parc logistic din România certificat Breeam; Swan Office Park este prima clădire din România care a primit calificativul „Foarte bine” din partea BREEAM International pentru sisteme de birou.
2012 pentru Aquarius
Aquarius capătă amploare internațională și realizează primul proiect în Maldive, primul hotel și primul resort de vacanță
2015 pentru Aquarius
Se deschide Mega Mall pentru care am oferit servicii de cost management; Este obținută certificarea BREEAM In-Use pentru 3 proiecte Green; este realizat în timp record – 15 săptămâni - un proiect de fit-out pentru un cinema; începem un proiect de infrastructură și utilități.
2018 pentru Aquarius
Proiectele inițiate de Aquarius pentru clienți depășesc 5 milioane de metri pătrați. Aquarius este prima companie de acest gen din România care primește certificarea RICS.
2020 pentru Aquarius
Proiecte de energie regenerabilă (SRE) cu o putere combinată de circa 6TWh pe an. În prezent, suntem implicați în peste 2GWp de proiecte RES.

Echipa Aquarius are o experiență îndelungată, de peste 25 de ani pe piața statelor din Estul Europei, precum și în țări de pe alte continente, precum Cambodgia, Maldive, Rusia, UAE sau Turcia.

Pentru că „practicăm ce predicăm” în 2010 am evaluat propriul sediu, care a devenit prima construcţie din România înregistrată BREEAM In-Use.

În sectorul construcțiilor, am realizat proiecte de peste 100 milioane de euro, în timp ce în proiecte de infrastructură am realizat proiecte de 300 milioane de euro.

Echipa noastră include consultanți din Marea Britanie la care se adaugă un nucleu de specialiști români, experți în construcţii civile, structuri, instalaţii pentru construcţii, autostrăzi şi construcţii hidrotehnice, evaluatori BREEAM, evaluatori LEED şi mai mulţi diriginţi de şantier atestaţi.

O echipă multi-culturală, cu experiență la nivel global, cu proiecte realizate în Marea Britanie, Irlanda, Germania, Elveția, SUA, India, Rusia, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Turcia, Asia de Sud-Est, Maldive, Cambodgia și EAU.

Proiecte