incarcare...

Despre noi

Valorile noastre

CALITATE EXCEPȚIONALĂ. INTEGRITATE ȘI ÎNCREDERE. DINAMISM ȘI CREATIVITATE.


O echipă de profesioniști cu experiență îndelungată, dedicată succesului obținut prin eficiență. Acesta este angajamentul nostru față de clienți de mai bine de 25 de ani. 

Noi
  • suntem mai mult decât furnizori de servicii
  • facem mai mult decât să bifăm acțiunile din caietul de sarcini
  • susținem planurile clienților și obiectivele lor de dezvoltare, le suntem alături în vremuri grele
  • aducem expertiză și dedicare în serviciul clienților noștri
  • suntem orientați către soluții, nu încurajăm procedurile dificile și birocrația
  • ascultăm activ, suntem un partener de dialog și acționăm în funcție de nevoile clienților și specificul industriei
  • acționăm strategic, realizăm scenarii de anticipație pentru a preveni și a găsi rapid soluții în situațiile de criză

Chiar dacă portofoliul nostru conține servicii asemănătoare cu ale altor companii din industrie, integritatea și standardele înalte de calitate sunt ceea ce ne diferențiază. Prin acțiunile noastre reușim să oferim încredere clienților și să reducem riscurile. Aquarius este prima companie de profil din România care a primit certificarea RICS.

Expertiza noastră acoperă o gamă largă de proiecte în domeniul construcțiilor, managementului de proiect, suportului pentru dezvoltare, controlul costurilor, achiziții, ingineria proceselor, eficiență și certificări de mediu, soluționarea litigiilor.

Suntem mândri de echipa noastră, formată din consultanți internaționali, manageri de unități de afaceri și profesioniști români din diverse domenii, în special din sectorul de inginerie și dezvoltare. Colegii noștri seniori sunt certificați MRICS ( Membru al RICS - Royal Institution of Chartered Surveyors), pentru activități de management de proiect, control financiar, consultanță de management.

Proiecte