incarcare...
Certificări

Aquarius Grup prin experiența și profesionalismul echipei a reușit să primească mai multe certificări internaționale din partea unor organizații de renume din industrie.

Cinci seniori din echipa noastră au primit certificarea MRICS (membri ai RICS - Institutul Regal al Consultanților Autorizați) pentru următoarele domenii: Project Management, Quantity Surveying și Management Consultancy. Astfel, începând cu 13 iulie 2018, compania noastră este prima din România care a primit această certificare internațională din partea RICS.
Această certificare este cel mai înalt nivel de acreditare care poate fi oferit unei companii din industrie și care întărește și confirmă faptul că procedurile și soluțiile noastre sunt în concordanță cu standardele și principiile RICS.

De asemenea, am primit în 20 august 2018 confirmarea afilierii noastre ca organizație parteneră a Coaliției Internaționale a Standardelor Etice - care cuprinde peste 125 de companii membre și peste 120 companii partenere, 4 reprezentați șefi de Guvern, reprezentanți ai mediului academic și companii globale.

Angajații noștri sunt certificați BREEAM și LEED, precum și RICS - ceea ce ne poziționează în topul companiilor care respectă principii etice și livrează la standarde ridicate de calitate în fiecare sector de activitate al companiei.