incarcare...
Certificări

Aquarius Grup prin experiența și profesionalismul echipei a reușit să primească mai multe certificări internaționale din partea unor organizații de renume din industrie.

Cinci dintre profesioniștii noștri sunt calificați ca MRICS (membri ai RICS - Royal Institution of Chartered Surveyors). RICS este organismul profesional global care promovează și impune cele mai înalte standarde profesionale și etice în dezvoltarea și gestionarea terenurilor, imobilelor, construcțiilor și infrastructurii.

Calificările noastre acoperă managementul proiectelor, supravegherea cantității și consultanță în management și, începând cu 13 iulie 2018, compania noastră este prima de acest gen din România care devine o „firmă reglementată de RICS”. Această decizie reprezintă cel mai înalt nivel de acreditare care poate fi acordat și arată conformitatea organizației noastre atât cu standardele RICS, cât și cu etica.

De asemenea, am primit în 20 august 2018 confirmarea afilierii noastre ca organizație parteneră a Coaliției Internaționale a Standardelor Etice - care cuprinde peste 125 de companii membre și peste 120 companii partenere, 4 reprezentați șefi de Guvern, reprezentanți ai mediului academic și companii globale.

Suntem certificatori BREEAM și LEED și am devenit în 2014 prima organizație înregistrată USGBC din România.

În 2010, am obținut aprobarea inițială ISO 9001 din partea Lloyd’s Register și am extins recent certificarea noastră pe baza noilor cerințe până în 2021.